top of page
Feri-5.jpg

Bakay Ferenc

Bakay Ferenc vagyok, a Stúdió szakmai vezetője és edzője.

 

A Semmelweis Egyetem Sporttudományi Karán szereztem humánkineziológus diplomámat , majd az IWI Nemzetközi Fitnesziskola erőnléti tréner képzésén vettem részt. A sport már gyermekkorom óta szerves részét képezi mindennapjaimnak, a mai napig versenyszerűen sportolok. Sportolói pályafutásom és tanulmányaim alatt szerzett tapasztalatot és tudást nagy lelkesedéssel és elánnal próbálom a munkám során alkalmazni. Fontos  célkitűzésem, hogy minél több emberrel megszerettessem a sport és a mozgás örömét. Edzéseim során a preventív szemlélet és a jó hangulat garantált!

IMG_2438.heic

Varga Tímea

A Testnevelési Egyetemen mester fokozaton fejeztem be a tanulmànyaimat , mint okleveles humànkineziológus. Aktív, örökmozgó gyerekként hamar megismerkedtem a sport szeretetével, nemzetközi szinten versenyszerűen atletizaltam több mint 10 évig, ami megtanított küzdeni a céljaimért. Ezt a fajta motiváltságot és célirányosságot szeretném átadni vendégeimnek is. Fontosnak tartom, hogy nemcsak eredményesen, de jó hangulatban, változatosan is teljenek az edzések, ennek érdekében igyekszem folyamatosan tanulni, képezni magam.

 

Lehetsz akár kezdő, haladó vagy újrakezdő, hogyha egy türelmes, jókedvű edzőt keresel, fordulj hozzám bizalommal!

DSD_8708_Dori-idolfitness_mhonfy.JPG

Szennai Dóra

Szennai Dóra vagyok, dietetikus.

 

2017-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Központi kórházakban és magán egészségügyi központban szereztem gyakorlati tapasztalatot a táplálkozással összefüggő anyagcsere- és hormonrendszeri betegségek, emésztőrendszeri panaszok, a túlsúly, elhízás étrendi kezelésében. Azért választottam ezt a hivatást, mert korábban túlsúllyal küzdöttem, így mindig érdekelt az egészséges táplálkozás. Az életmódváltás során a mindennapjaim részévé vált a rendszeres testmozgás is, amit a célom elérése után sem hagytam abba, így elvégeztem az IWI Nemzetközi Fitnesziskola OKJ-s személyi edző képzését. Emellett rendszeresen önkénteskedek a krónikus betegséggel küzdő gyerekek élményterápiájával foglalkozó Bátor Táborban. Szabadidőmben szívesen tesztelek és fejlesztek új recepteket, amiket a Súlyszabadító Tippek nevű blogomon rendszeresen megosztok.

bottom of page